PORUKE

Teško je pustititi nekoga u svoj život, u svoj prostor, i podeliti sa njim svoja osećanja. Tek kada nam neko dozvoli da probijemo taj naizgled neprobojni zid kojim se okružio i zbog koga je često sam i kada to nije, možemo upoznati njegovo pravo biće, dobiti njegovu nepodeljenu pažnju i osećaj ispunjenosti. Da li možete otkriti sebe nekome bez straha da će vas osuditi ukoliko kažete nešto pogrešno ili želite biti intimni kada to osetite i poželite? Da li se to uopšte može iskazati porukama Ili uvek ostaje ona prirodna doza straha pred nepoznatim ljudskim bićem sa druge strane online veze?

Da li smo normalni ukoliko osetimo opsednutost nekim koga nismo (stvarno) ni upoznali i da li se u tim trenucima ponašamo kao dete koje otvara novu igračku?! Ili nas je Internet samo učinio adrenalinskim zavisnicima koji dele svoj život i koji su u stalnoj potrazi za nečim novim? Da li je uopšte moguće naći pravu (čitaj normalnu) osobu iza svih tih ograda, filtera, prepreka i strahova? I da… sa druge strane, ipak moramo u nekom trenutku zaobići sve te strahove i prepustiti se instiktu da bi pustili nekog u svoj život! Da bi, u krajnjoj liniji, živeli život, onakav kakav jeste – nesavršen i samo naš.

Zavodljivost upoznavanja i iščekivanja slatkih reči koje od nekog dolaze prvo obazrivo i sa zadrškom a posle nezadrživo i jako poput bujice, reči zbog kojih zadrhtiš i strepiš… Poruke. One su poput kiše koju jednostavno osetiš kada se približava. Najlepše onda kada osetiš radost u otkrivanju da volite iste stvari, da ste bili deo istog sveta i mnogo pre nego što ste odlučili da jedno drugom pružite šansu.

Poruke… Onda kada gotovo možete osetiti nekog pored sebe dok se dopisujete i otkriti čaroliju čudne prisnosti koju gradite slažući reči i rečenice. Onda kada osetite da vam dan nije dovoljno dug za sve razgovore, razmene misli, želje i osećanja koje delite samo nekim čudnim specijalnim znacima. Onda kada shvatite da ste sa nekim koga još niste ni upoznali već u mislima bili zajedno na toliko mesta dok vas je nosila neka nevidljiva energija.

Kada odlučite da se najzad sretnete, na vama je da li ćete oživeti čaroliju koju ste oboje imali sakrivenu svako u svom svetu. Reči mogu da nastave svoj život ili da jednostavno nestanu ukoliko shvatite da taj neko u koga gledate nije neko koga ste zavoleli u imaginarnom svetu koji ste zajedno stvorili, namerno ili slučajno. Život je jedan veliki mozaik koji neprestano slažemo. Ukoliko se sve te kockice slože kada vas od nekog deli samo vazduh znaćete da li ste na početku ili kraju.

Dakle, budite spremni da zakoračite u pravu vezu ukoliko smatrate da ste dovoljno jaki da izađete iz imaginarnog sveta koji ste samo vas dvoje stvorili, iz tog virtuelnog komunikacionog portala koji je bio samo vaš u jednom periodu upoznavanja. Najvažnije je da na stvarni život preslikate svu čaroliju i svet boja koji ste stvorili razmenom poruka, kada ste se iskradali iz dosadne svakodnevice i bežali u neki novi svet pun izazova i slatke znatiželje.

Budite hrabri! Život je samo jedan…

PORUKE

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s